Spierpijn

Spierpijn

Voor spierpijn naar de fysiopraktijk

Heeft u zich afgemat tijdens het sporten, een hele dag verhuist of geklust? Grote kans dat u de volgende dag spierpijn aan heeft overgehouden.

Meestal ontstaat de spierpijn door een fysieke inspanning die u niet (meer) gewend bent. Het is een teken dat u te veel van uw lichaam heeft gevraagd. Het is belangrijk dat u rustig door blijft bewegen, maar de spiergroep even niet te zwaar belast.

Heeft u een spierblessure?

Merkt u na een 4 dagen nog geen verbetering? De spierpijn kan uw dagelijks leven op een negatieve manier beïnvloeden. Het is daarom verstandig om met onze fysiopraktijk in het Statenkwartier contact op te nemen.

Wilt u meer weten over hoe wij als fysiotherapeuten kunnen helpen bij het behandelen van spierpijn? Onze fysiotherapeut stelt graag een set oefeningen voor u samen gericht op het voorkomen en verhelpen van spierpijn, rekening houdend met uw situatie en doelen.

Maak een afspraak

Wilt u niet langer met lichamelijke klachten rondlopen? In onze praktijk in het Statenkwartier kijken we hoe we u zo snel mogelijk klachtenvrij kunnen krijgen. Via onderstaande contactgegevens kunt u direct een afspraak maken.

Wij zijn telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op 06 26 31 36 31 of stuur een e-mail naar info@statensport.nl

Adres:
Statensport
Frankenslag 9
2582 HB Den Haag