Nekpijn

Nekpijn

Heeft u last van nekpijn?

Nekpijn kan verschillende oorzaken hebben. Vaak ontstaan nekklachten door overbelasting, een verkeerde beweging of een verkeerde houding. Soms ook door spanningen.

Pijn in de nek is meestal afkomstig uit de bewegende delen van de nek: de spieren, de banden en de kleine gewrichten. Vaak gaat het vanzelf weer over maar dat neemt niet weg dat pijn in uw nek heel lastig en vervelend kan zijn. 

Wat kan de fysio voor uw nekpijn betekenen?

Fysiotherapie bevordert het herstel van nekpijn door middel van voorlichting en oefentherapie. De fysiotherapeut van Jacq Fysio & Sportsrehab kan u uitleg geven over het klachtenbeeld en u vertellen hoe u het beste met de nekklachten om kunt gaan.

Door middel van oefentherapie kunnen we u helpen sneller te herstellen en het terugkeren van nekklachten voorkomen. Dit is effectiever dan rust of een nekkraag.

Daarnaast kan manuele therapie helpen. Manuele therapie gecombineerd met oefentherapie is vaak effectief voor een snel en succesvol herstel van de nekpijn.

Maak een afspraak

Wilt u niet langer met lichamelijke klachten rondlopen? In onze praktijk in het Statenkwartier kijken we hoe we u zo snel mogelijk klachtenvrij kunnen krijgen. Via onderstaande contactgegevens kunt u direct een afspraak maken.

Wij zijn telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op 06 26 31 36 31 of stuur een e-mail naar info@statensport.nl

Adres:
Statensport
Frankenslag 9
2582 HB Den Haag