Over ons

Over ons

Wij zijn de deskundigen op het gebied van bewegen. Bij klachten of aandoeningen van het bewegingsapparaat, kunt u met of zonder verwijzing van uw huisarts of specialist bij ons terecht. Het kan gaan om klachten veroorzaakt door houding en beweging in het dagelijks leven, maar ook om klachten voortkomend uit het werk of sport. Daarnaast kunt u terecht voor: Intapen van gewrichten, advies ten aanzien van sportblessures / preventie.

Een behandeling duurt ongeveer een half uur per keer. De eerste afspraak bestaat uit een intake, fysiotherapeutisch onderzoek en het opstellen van een individueel behandelplan. Vaak zal er ook een begin gemaakt worden met een behandeling. We hebben nauwe samenwerking met aanvullende medische disciplines zoals sportartsen, orthomanuele geneeskunde, chiropractie, podologie, orthopedisch chirurgen.

Ons team

Jacques Poppe

Jacques Poppe

Praktijk eigenaar | Fysiotherapeut | Sportfysiotherapeut | Arbeid- en bedrijfsfysiotherapie | Dry needling | Specialist musici en dans

Jacques is afgestudeerd in 1987 in Groningen waarna hij de post-HBO opleiding acupunctuur in 1989 heeft afgerond. Vervolgens heeft hij tot 1996 in Amsterdam gewerkt waar voornamelijk topsporters, musici, dansers en mensen uit de entertainment behandeld werden. Van 1996 tot 2000 heeft Jacques gewerkt in de revalidatie in Florida en een praktijk op Kauai, Hawaii. Van 2000-2006 opnieuw in een sportpraktijk in Amsterdam gecombineerd met Jaco Rehab in Honolulu. In 2006 is Jacques een orthopedische, op sport gerichte praktijk begonnen in Den Haag binnen Healthclub Statensport.

Jacques is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.
BIG-register: 99034738304
E-mail: jacq@statenfysio.nl

Ward van Rijssen

Ward van Rijssen

Praktijk eigenaar | Fysiotherapeut | Manueel Therapeut | Schouderspecialist | Echografist

Ward is afgestudeerd in 2015 als fysiotherapeut in Groningen. In 2019 is hij afgestudeerd als Master manueel therapeut aan de SOMT in Amersfoort. Vervolgens heeft hij zich verder gespecialiseerd in schouderklachten. Om steeds betere zorg te verlenen heeft Ward zich ook verdiept in het uitvoeren van echografische onderzoeken, om zo tot een betere diagnose en gerichter behandelplan te komen. Naast de interesse in het onderzoeken van wervelkolom(gerelateerde) klachten, heeft hij zich ook gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van sportletsels en peesklachten. Gedurende zijn studie heeft hij zelf op nationaal niveau gesport en (top)sporters als fysiotherapeut begeleid.

Ward is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
BIG nummer: 29919975604
E-mail: ward@statenfysio.nl

Berend Kaster

Berend Kaster

Zelfstandig ondernemer | Sportfysiotherapeut | Specialist onderste extremiteit | Echografist

Berend is in 2015 afgestudeerd op de Hogeschool Leiden. Na zijn bachelor is hij begonnen met werken bij een sportpraktijk op sportclub HBS in de bosjes van Pex, waar hij zelf in het eerste team voetbalde. Op deze manier heeft hij affiniteit gekregen met het behandelen van blessures in een sportomgeving, waardoor hij in 2019 begonnen is met de master Sportfysiotherapeut op de Hogeschool Utrecht. Deze heeft hij in 2022 afgerond. Naast de interesse in sportblessures maakt Berend ook echo’s. In 2018 begon Berend als ZZP’er naast zijn baan bij HBS met werken bij Staten Fysio & Sportsrehab, wat hij nu nog steeds met veel plezier doet. De combinatie van werken in een sportschool en op een sportclub maakt dat hij precies de patiëntenpopulatie behandeld waarin hij gespecialiseerd is!

Berend is aanwezig op woensdag en vrijdag
BIG: 89920359304
E-mail: berend@statenfysio.nl

Onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het BIG-register, zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister van Keurmerk Fysiotherapie en de klachtenregeling van Keurmerk Fysiotherapie. Sinds 2018 is de praktijk gecertificeerd door HCA, Health Care Auditing.